Vemdalen

Ja då var sportlovet över och jag har fått till några fler skiddagar. Den här gången så bytte jag faktiskt anläggning i Härjedalen. Jag har säkert varit 25 gånger i Lofsdalen och det var förmodligen 25 år sedan jag senast var i Vemdalen. Men nu när min brors svärföräldrar har fixat stuga uppe på Vemdalskalet så var vi ju ”tvungna” att hänga med honom dit. Vemdalen har ett riktigt bra utbud av backar med bra längd och lutning. Dessutom i olika väderstreck så man kan komma undan vinden lite om den skulle bli allt för besvärlig. Möjligtvis att variationen på backarna för små barn är något bristfällig. Men för oss som gillar att det går undan lite så är Vemdalen riktigt bra. Riktigt fjäll, fantastisk utsikt. Nu var det lite i kallaste laget men om vi jämför med hur vi hade det i Åre innan jul så var det nu riktigt behagligt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>