Ibiza

 

Ibizza bar By: Effervescing Elephant     CC (By,CA) 

 

Kultur: Tjurfäktning och mycket dans
Natur:
Vackra stränder
Näringsliv:
Vinproducering

Ibiza är känd för dem vackra stränderna på den gröna ön, det är ett otroligt vackert landskap som alla bör besöka minst en gång i livet.

Det finns massvis med olika stränder vilket ger dig möjligheten att upptäcka något nytt

varje dag. Man kan hoppa på en badbåt som tar en mellan en del stränder och det blir då automatiskt en fin utflykt.

Ibiza ligger sydväst om Mallorca, hyrbil är något att rekommendera för att underlätta transporteringen på ön. Det finns fantastiska olivträd att titta på och små, goda restauranger som erbjuder spansk husmanskost.
Varje sommar hålls en modevisning på Ibiza som har med kläder från några av dem finaste designerna. Den första visningen hålls alltid på en av dem livliga nattklubbarna.

Turismen och vinproduceringen utgör den största delen av näringslivet i Spanien. Många försörjer sig på detta och det skulle leda till stor katastrof om något utav dem gick i spillror eller på något sett skulle förstöras av naturkatastrofer eller liknande.
Religionen är mångsidig på Ibiza lika så i Spanien, vilket gör att kulturen blir mycket varierande beroende på religionen.
Den vackra musiken till flamencon, och tjurfäktningen tillhör kulturen och man bör se något utav det för att få den spanska känslan och uppleva något man aldrig tidigare upplevt.


Kommentarer inaktiverade.