Göra i New Delhi

Sitter du och funderar vad du kan göra i Indien förutom att bada och njuta av den vackra solen, jo då är det mycket du inte vet om som man kan göra i Indien.

 Kulturen

När du är i den vackra staden New Delhi så finns det turer som man kan boka där man kan se Indiens kultur och mycket mer. Det erbjuder vackra tempel, Indiens historia och mycket mer. Ett exempel på ett tempel i Indien är det kända Taj Mahal som många besöker. Man kan ta en utflykt eller en kulturell resa som man kan beställa lätt på Internet innan man åker iväg. Du kan även besöka olika museer och sånt som intresserar dig. Om du gillar naturen så kan du åka ut till ”djungelbokens” skogar och kanske att du får se en tiger eller två.

Shopping

New Delhi är staden som är gjord för shopping, Här finns allt från de senaste modet till billiga marknader. De populäraste market av Delhi ligger Janpath Market, om du rör dig söderut därifrån finner du Sarojini Nagar Market, som bara väntar på att få charma dig med en massa fina kläder till ett riktigt bra pris. Du behöver bara säga namnet på marknaden till chauffören och de vet exakt vart du ska. Här kan du kan du förvänta dig prutning till hög nivå. Tröjor, saronger, festblåsor och kjolar, här finns det mesta och till priser som ligger runt Rs 400 och uppåt, Halva priset eller mindre är vad du kan få ner det till, med hjälp av ett leende och hård beslutsamhet.

Shakti Nagar i norra Delhi här finner du en måndags marknad, allt från prylar och kläder till frukt. På onsdagar är det Budh Bazzar som ligger i Vinod Nagar som gäller. Dakar i norra Delhi, dit ska du ta dig på torsdagar. Där finner du en stor outlet marknad för märkeskläder. Pandav Nagar i östra Delhi har en marknad på lördagar.

Kommentarer inaktiverade.