Paris

Kultur: Staden tilltalar turister i alla åldrar; här finns något för alla vare sig du är intresserad av kultur och historia eller nöje och mode. I Paris finns otroligt mycket att se, göra och uppleva. Modekvarteren hittar du vid Place Vendome. Alla stora internationella modekedjor är finns här. En god idé är även att åka på guidad resa genom staden med buss. De mest berömda byggnaderna i Paris är Eiffeltornet och Triumfbågen. Reser du till Paris så bör du naturligtvis se båda två. Triumfbågen är också öppen för allmänheten. Notre Dame som du hittar i centrala Paris. Är du musikintresserad så finns ett otal pop- och rockklubbar, ofta med livespelningar. Det finns också klubbar med inriktning på jazz och elektronisk musik. Gillar du sport finns goda möjligheter till golf, badminton och tennis.

By agaw.dilim     CC (BY)

Natur: Det finns inte mycket natur runtomkring Paris. Däremot finns det många fina parker, vinodlingar och museum att besöka om man vill vara närmare naturen i Paris stad. Det finns zoo också att titta på djur.

Näringsliv: I Paris finns många parker, vinodlingar och museum att ta en titt på. Om du har barn så passar det att besöka Disneyland Paris det finns något för alla åldrar. Det finns shower att besöka. Hälsa på din favorit figur och åka många karuseller.

Kommentarer inaktiverade.