Turistmålet i Australien

Sydney

 

Australiens mest kända stad men dock ej huvudstaden. Lite som New York i USA. Det brukar räknas till en av världens mest vackra städer med imponerade arkitektur. Den mest kända byggnaden i Sydney är stadens operahus som med sin design formodligen är världens mest kända operahus. I Sydney kan man göra massvis med saker. Du kan tillexempel checka in på det fyrstjärniga hotellet bayview boulevard som ligger endast 15 minuter från den internationella flygplatsen. Äta kan du göra på den högt rankade resturangen Cafe Ish som blandar traditionell australiensisk mat blandat med influenser från Japan.

Det finns massor med saker att göra i staden. Du kan besöka dom vackra stränderna där du kan bada och surfa, Stadens nattliv är det inget fel på med massor av Brittiskinfluerande pubar och stora nattklubbar. Men en sak som nästan är lag på när man är i Sydney är att besöka operahuset. En sak är säker, Sydney kommer att bli en upplevelse att minnas för livet. 

Sydney

By semuthutan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>