Thailand 2011

Hej alla där hemma!!!

Resan hit tog ca 12 timmar. Segt men ändå helt okej. Fick ju kolla på olika filmer ombord och fick massa mat. Det segaste var när vi hade landat och man var tvungen att fylla i massa papper om vad man skulle dit och göra och yrke och onödiga grejer, plus att väntetiden innan vi kom in i bussen var på ca 3timmar. Efter en timme med buss anlände till hotellet, självklart stod de med en välkomsdrink de super gulliga thailändarna. Vårt hotellrum var helt super bra. TVå stora rum plus ett stort vardagsrum ch två badrum och med en stor terass. Vårt rum ligger längst ner så det är ca 1,5 ut till poolen, awesome.

Vi har bara varit tre dagar men vi har hunnit med väldigt mycket. Legat vid havet massor, därför ser halva familjen ut som kokta kräftor. Sedan har vi varit runt i Kata Beach, alltså stället där vi bor. Vi har varit på massage, farmor tog oljmassage mamma ngt med fötterna och jag och min faster sänkte ner fötterna i en bassäng så fiskarna kunde äta upp vår döda hud (Y) skit coolt. Sedan fick vi fotmassage. Idag har vi varit i Patong, vi åkte Tuk Tuk dit. Det tog 20 min. Patong är ett lite större ställe som passar mer partyresande, och där fanns det bara massa försäljare. ”hallo madam hallo” ”Tjena tjena, svensk? Heter du emma, sara, linda?” några utav deras försök till att locka kunder haha.

Allt är väldigt, väldigt billigt här (utan alkoholen) och man måste pruta. Något som jag absolut inte är bra på. Nästan allt annat är billigt, men som man säger ska man pruta ner priset ungefär en tredjedel utav var de säger först.

Nästa vecka ska vi ut i djungeln, rida på elefanter och så. Vi ska också åka ut till Freedom bay och snorkla, jag tror då att jag kommer bli biten av en haj men får hoppas på det bästa.  Pappa, Jonathan och Vicke var på en ”Snake show” idag.  De hade visst kastat runt de stackars ormarna lite här och var. Något som skrämde skiten ur dem hahah.

Hoppas ni har det bra hemma!

Kramar Elin

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>